2011. december 20., kedd

Mosógép és centrifuga Hajdu - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Nagyon jó állapotú mosógép és centrifuga eladó. A mosógép nem ereszti a vizet, forgótárcsa működik. A centrifuga is tökéletes 2db apró rozsdafoltot találtam rajta a fotón látszik.
A HAJDU típusú keverőtárcsás mosógép egyszerűen gyorsan és gazdaságosan mos ki 1, 5 kg ruhát 3-6 perc alatt. Teljes töltés esetén a szükséges vízmennyiség mindössze 30 liter. Alacsony vízfogyasztásuknak köszönhetően a víz és a ruha intenzív mozgatásával a gépek rendkívül hatékony mosást végeznek. Az erősen szennyezett ruhák mosásához ezek a gépek a legalkalmasabbak, könnyen kezelhetők, egyedülállóan hosszú az élettartamuk. Kis súlyuk és kedvező méretük miatt könnyen mozgathatók.
A HAJDU centrifugákkal a kimosott ruhák víztelenítése néhány perc alatt gondosan, alaposan, mégis kímélő módon elvégezhető. Kézi mosást igénylő textíliák víztelenítéséhez, illetve a keverőtárcsás mosógépek kiegészítőjeként a HAJDU centrifugák használata nélkülözhetetlen.  Nincs többé balesetveszély, mert HAJDU szabadalom alapján alkalmazott biztonságos fedélretesz megakadályozza a gépek üzem közbeni felnyitását. Egyszerre 2 kg (száraz állapotban mért) ruhaneműt képes kicentrifugálni. Biztonsági fedélreteszeléssel ellátott.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-16 17:00
. Mosógép és centrifuga Hajdu - Jelenlegi ára: 15 000 Ft